Priročnik za branje kakovostnih mladinskih knjig

Poslanstvo Pionirske je spodbujanje branja in opozarjanje na kvaliteto produkcije slovenskih knjig za otroke in mladino. Zato vsako leto pripravimo Priročnik za branje kakovostnih mladinskih knjig, ki je nepogrešljiv pri strokovnem delu, knjižnični vzgoji in v pomoč pri naročanju knjig za knjižnice. Namenjen je tudi posameznikom, ki jim ni vseeno, kaj njihovi otroci berejo.

 

Naročilo priročnika 

Novembra 2016 bo izšel Priročnik za branje kakovostnih mladinskih knjig 2016 z naslovom Od gnezd do zvezd.

Redna cena posameznega izvoda je 30,00 EUR na izvod (poštnina vključena). V prednaročilu, do vključno 9. novembra 2016, je cena samo 20,00 EUR na izvod (poštnina vključena). Poleg Priročnika boste naročniki prejeli tudi zgibanko zlate hruške.

Stari izvodi priročnikov so pošli. Pod naslovom Arhiv priročnikov si lahko naložite vse stare priročnike. Na tem mestu pa si lahko ogledate nekaj vsebine iz prejšnjih priročnikov. Vsebina icon acrobat

 

Naročilnico pošljite na:

  • Mestna knjižnica Ljubljana, Pionirska – center za mladinsko književnost in knjižničarstvo, Kersnikova 2, 1000 Ljubljana,
  • po faksu na številko 01 600 13 32 ali na
  • pionirska@mklj.si

Za več informacij pokličite na 01 600 13 38. 

 

Izdajo publikacije sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

 

Več o priročniku

Arhiv priročnikov

Spoštovani založniki! Včasih do informacije o izidu knjig za otroke in mlade na knjižnem trgu pridemo po zaključku redakcije Priročnika. Zato vas, založnike in samozaložnike, ki želite, da je vaša knjiga vključena v Priročnik, prosimo, da nas na izid opozorite na naslov: pionirska@mklj.si.