Izposoja v času epidemije

Gradivo lahko naročite za osebni prevzem ali za dostavo po pošti.

Osebni prevzem

Izpolnite obrazec in označite gradivo za osebni prevzem pred knjižnico

Knjige lahko naročite in prevzamete iz Knjižnice Bežigrad, Knjižnice Otona Župančiča, Knjižnice Jožeta Mazovca, Knjižnice Šiška, Knjižnice Prežihov Voranc, Slovanske knjižnice, Knjižnice Brezovica, Knjižnice Dobrova, Knjižnice Jurija Vege Dol pri Ljubljani, Knjižnice Horjul, Knjižnice Ig, Knjižnice Škofljica, Knjižnice Frana Levstika, Knjižnice Vodice.

Ko bodo knjige pripravljene, vas bomo po telefonu obvestili o točnem času brezstičnega prevzema pred izbrano knjižnico. Možnost prevzema gradiva je med 10. in 17. uro.

Dostava po pošti

Izpolnite obrazec in označite gradivo za prevzem po pošti.

Na voljo vam je leposlovno in strokovno gradivo iz: Knjižnice Bežigrad, Knjižnice Jožeta Mazovca, Knjižnice Otona Župančiča, Knjižnice Prežihov Voranc in Knjižnice Šiška.

Gradivo poiščete v katalogu COBISSIzbrane proste naslove skupaj s številko gradiva COBISS ID (Kje najdem Cobiss ID?) in ostalimi zahtevanimi podatki vpišete v obrazec in oddate naročilo.


Obrazec za naročanje gradivaSeznam naročenega gradiva (OBVEZNO pripišite ID iz Cobiss kataloga in PREVERITE ali je gradivo res prosto)

Pravila izposoje

Izberete lahko do pet (5) enot gradiva naenkrat, naročeno gradivo mora biti iz iste knjižnice. Naročite lahko le gradivo, ki je prosto. Rok izposoje gradiva je 21 dni z možnostjo podaljšanja. Izposoja teče z dnem odpreme gradiva.

Neknjižnega gradiva (zgoščenke, filmi, igrače) po pošti ne pošiljamo, na otroško izkaznico ne izposojamo gradiva za odrasle.

Priprava gradiva je brezplačna, poštne stroške v skladu s cenikom Pošte Slovenije vam bomo zabeleži na člansko izkaznico. Plačilo lahko poravnate s spletnim plačilom takoj ali pa ob naslednjem obisku v knjižnici. Gradivo bo dostavljeno v skladu s časovnim rokom in načinom dostave Pošte Slovenije. Poštne storitve so možne le v Sloveniji, v tujino pošiljk ne pošiljamo.

Pri pripravi gradiva upoštevamo ključna navodila NIJZ in varnostne ukrepe, ki veljajo za ravnanje s poštnimi pošiljkami in gradivom. Prosimo vas, da pri brezstičnem prevzemu gradiva ohranjate razdaljo (2 m) in nosite masko.

Vpis v knjižnico

V knjižnico se lahko vpišete tudi preko spleta ob plačilu polne članarine 15 EUR.

Koledar

« November 2020 »
Po To Sr Če Pe So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

thl

pionirska

BZ-logo


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve zapri