Arhiv novic

Knjižnica Jožeta Mazovca je po dobrem mesecu prenovitvenih del od ponedeljka, 2. septembra, za uporabnike ponovno odprla svoja vrata. Izvedena je bila obnova talne obloge, beljenje in menjava luči ter popravki električne napeljave. Prešli smo tudi na nov način izposoje z RFID tehnologijo. Dobrodošli ponovno tudi v Mostah!
Knjižnica Črnuče bo v petek, 9. avgusta 2019, zaprta zaradi vzdrževalnih del. Morebitna zamudnina se v tem času ne bo beležila. Prosimo vas za razumevanje in vas vabimo k obisku naših ostalih knjižnic.
Knjižnica Šentvid vas vabi na prireditev Jesensko srečanje Četrtne skupnosti Šentvid, ki bo v soboto, 14. septembra 2019, med 11. in 15. uro na ragbi igrišču Oval v Guncljah (Stanežiče). Sodelovali bomo vsi, ki delujemo na področju Četrtne skupnosti Šentvid (knjižnica, društva, šole, vrtci …).

Knjižnica Jožeta Mazovca bo od 22. 7. do 31. 8. 2019 zaradi vzdrževalnih del zaprta. Ponovno bo odprta v ponedeljek, 2. 9. 2019 po rednem obratovalnem času. Prosimo vas za razumevanje in vas v tem času vabimo k obisku naših ostalih knjižnic. Gradivo iz Knjižnice Jožeta Mazovca lahko v dneh zaprtosti knjižnice vrnete v katerikoli drugi naši knjižnici, storitve vam ne bomo računali. Rezervacije gradiva iz Knjižnice Jožeta Mazovca v storitvi Moja knjižnica v tem času niso omogočene.

Knjižnica Jožeta Mazovca bo od 22. 7. do 31. 8. 2019 zaradi vzdrževalnih del zaprta. Ponovno bo odprta v ponedeljek, 2. 9. 2019 po rednem obratovalnem času.
Prosimo vas za razumevanje in vas v tem času vabimo k obisku naših ostalih knjižnic. Gradivo iz Knjižnice Jožeta Mazovca lahko v dneh zaprtosti knjižnice vrnete v katerikoli drugi naši knjižnici, storitve vam ne bomo računali. Rezervacije gradiva iz Knjižnice Jožeta Mazovca v storitvi Moja knjižnica v tem času niso omogočene.
Si star 12, 13, 14 ali 15 let? Si želiš preživeti adrenalinsko noč med knjigami? Večerja ob filmu, soba pobega, delavnice, nočni sprehod, polnočna pravljica, zanimivi gostje, misija Da Vinci ...
Tudi to poletje kulturnih dogodkov v naši prestolnici ne manjka! Če še ne veste kam, si pomagajte z mestnimi plakati »Korak do kulture Ljubljana«, kjer sodeluje tudi Mestna knjižnica Ljubljana!

Poletje je poseben čas, ko si radi vzamemo čas za branje. Obiskovalci knjižnic v tem času največkrat povprašujete po novejših knjižnih naslovih, ki so zaradi velikega zanimanja večinoma izposojeni. A v naših knjižnicah se skrivajo tudi druge zanimive, kvalitetne in malce pozabljene knjige.

Julija in avgusta lahko kopalci in obiskovalci ob bazenu Kolezija in v Živalskem vrtu Ljubljana prebirate romane v slovenskem in drugih jezikih, na voljo so tudi knjige za otroke in najstnike. Knjige si vzamete s police in vrnete, predno zapustite bazen ali ZOO.
Knjižnica Jožeta Mazovca bo v soboto, 29. junija 2019, zaprta zaradi preopremljanja gradiva in inventure. Ta dan vas vabimo v druge naše knjižnice, v katerih lahko po želji vrnete tudi gradivo iz Knjižnice Jožeta Mazovca brez plačila za vračilo v drugi enoti. Hvala za razumevanje.
V Mestni občini Ljubljana potekajo intenzivne priprave na kandidaturo Evropska prestolnica kulture 2025 (EPK). Projekt EPK 2025 je projekt vseh prebivalcev in prebivalk Ljubljane, zato želijo tudi v neposrednih stikih slišati vaša mnenja, predloge in pobude ter opraviti vrsto pogovorov z meščani Ljubljane v lokalnih okoljih.
Stran 1 od 58

Napovednik

Koledar

« September 2019 »
Po To Sr Če Pe So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

thl

pionirska

BZ-logo